Етапът е характерен с отличен късмет за Овните, а в изявата

...
Етапът е характерен с отличен късмет за Овните, а в изявата
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 3 - 9 септември

Етапът е присъщ с отличен шанс за Овните, а в изявата на Телците сполуката е сигурна. За Близнаците дните ще са ползотворни, само че и напрегнати, а Раците  задължително да се засилват.

Представителите на Лъв ще са удовлетворени от постигнатото, а Девите стъпват на прага на прекрасен нескончаем интервал. За Везните започват позитивни промени, а за Скорпионите периодът ще е тежък. Картината не е по-различна и за Стрелците. Козирозите успяват, само че да са по-сдържани. Водолеите напредват и се стабилизират, а за Рибите стабилизацията върви по-бързо.

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Добър шанс

 

За другите представители на знака интервалът ще има друго влияние върху интензивността и желанията им. Освен с експресивен шанс за реализиране на деловите си цели и задължения, представителите на Овен разполагат и с доста добър късмет за изява в нова делова сфера през интервала. Хубаво е да сте безапелационни – вземете ли решение за нещо, да действайте за осъществяването му до дъно. Петък и уикендът са удобни и сполучливи. В понеделник действайте почтено. Вторник е ядосан, само че сполучлив, какъвто е и четвъртък, а сряда - нервна, само че и сполучлива.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Сполуката е преобладаваща            

 

Спрете да се измъчвате за неща, които не са ваша грижа. Късметът на Телците през интервала по нищо не отстъпва от този на Овните, а особеното при вас е че навлизате в напълно нов стадий за реализация. Не разчитайте на поддръжка от другари, заемащи мощни позиции в обществото. Бъдете деликатни и не рискувайте! Възможни са нелепи произшествия! Петък и уикендът ще са прекомерно сполучливи за задачите ви. Понеделник и вторник ще са много напрегнати. Сряда ще ви радва с триумф, а четвъртък е кондензиран с кавги.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Ползотворен и под напрежение интервал

Живеете по този начин, като че ли не ви стигат своите грижи, ами се нагърбвате и с проблемите на другите. Представителите на Близнаци биха могли да се възползват от голям брой благоприятни условия през седмицата с цел да осъществят задачите си, в случай че несъмнено са задоволително мобилизирани и виновни. Това изискване не може да се пренебрегне,  тъй като преобладаващата част от зодията ще бъдат прекомерно прочувствени през периода. Успешните петък и неделя са разграничени от тежката и напрегната събота. Понеделник ще е мощно нервозен, само че и сполучлив. По същия метод – с нерви и триумфи, продължава придвижването ви в идващите дни.  

Седмичен хороскоп РАК 

Необходима е интензивност

Предвид дълготрайните ви планове и хрумвания, които обмисляте, би било потребно да анализирате по-задълбочено новите развития и произлизащите от тях ваши отговорности. Новото седемдневие дели Раците на три категории. Една част от вас постоянно ще се отклоняват към спомените си, други ще вършат опити да се изявят сполучливо в службата си, а третата група ще предпочетат заниманията и ще търсят метод да удовлетворят прочувствените си потребности. В настоятелен проект се обрисуват триумфи и промени. Петък е благонадежден и сполучлив, събота и понеделник тежки, а неделя носи мощен шанс. От делниците сполучлива е сряда. Другите са сложни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Удовлетворени от постигнатото

Включвайки се в професионални и публични планове, ще създавате към себе си креативна атмосфера, подобаваща за задачите, които стоят пред вас. Чудесни благоприятни условия за веществен прогрес и за реализиране на нови планове или в случай че не нови то такива, които просто не е имало опция да започнете преди време. При вас също се обрисуват трансформации, които засягат дома и личността ви. През новата седмица е целесъобразно да разчитате предимно на себе си. Силно сполучлив петък, и превъзходен уикенд. Понеделник ще е нервозен и противен. Пазете се от нечестни и подли персони в обкръжението. Следващите дни ще са изцяло сполучливи.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Начало на великолепен интервал

Деловите представители на Девите ще наложат по неоспорим метод името си в бизнессредите. Девите навлизат в плодородна седмица, която ще разкрие голям брой благоприятни условия за делова и персонална удача. И в двете посоки ще има огромно оживление. Личният ви живот е на прага на нов интервал, който ще продължи  и през идващите шест месеца. Това ще е време на забележителен нравствен комфорт и цялост.  Силно сполучливи петък и неделя и не по този начин изразителна събота. Понеделник идва с проблеми, а вторник е прекомерно плодотворен. Сряда и четвъртък също ще ви радват с триумф и чудесни благоприятни условия.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Положителни промени

Служебните задания и професионалното ви развиване ще имат водещо място в всекидневието ви. Благоприятна седмица, изрично утвърждаваща сполучливо протичащите промени, които ще приключат след към две месеца и ще слагат началото на постоянен напредък. Предстои ви да поемете функционалностите на прагматичен водач. Нямам поради лидер от вида публичен, партиен или професионален. Просто става дума за лидерска позиция в бранша на ползите ви. Петък ще е нервозен. Такива ще са също уикендът и понеделник, само че те носят и триумфи. Следващите три дни ще са много сполучливи и плодотворни.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Труден интервал

Настоящият седмичен интервал се оказва огромно тестване за Скорпионите. Налице са куп спорни фактори, както у самите вас, по този начин и в заобикалящата реалност. При това състояние е съвсем невероятно да осъществите задачите и желанията си без да се преценявате с действителността. Петък и уикендът ще са напрегнати и неуместни. Понеделник, вторник и сряда дават по-добри условия за сполучливи дейности, а четвъртък още веднъж е тъмен.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Владейте се

Деловите представители на знака ще осъществят финансови и битови придобивки, което ще осмисли труда им. От значение за положителния асортимент на екип или при търсене на нова, по-добра работа е професионалната ви подготовка и мотивация. Напрегнат интервал, присъщ със затъване в неприятности, клюки, удар по репутацията, измами и мъчно реализиране на задачите. Когато се съчетаят няколко отрицателни трендове е най-добре да се търси това равновесие, което в случай че не ви докара до сполучлива реализация, то най-малко ще издигне щит против проблемите. Сполучлив петък и под напрежение уикенд, който ще бъде последван от нервните понеделник и вторник. Сряда и четвъртък са по-добри.          

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Делова удача

Делата ви ще станат повече сполучливи, в случай че сте гъвкави и без внезапни обрати следвате логиката и посоката на дейностите си. Липсата на прочувствена непоклатимост и нравствен баланс бе единствената слаба страна на Козирозите напоследък, само че интервалът на тази непълнота отмина. В сегашния миг няма да бъдете още веднъж атакувани в

тази сфера. Все още не сте се възобновени в цялост, само че този развой се движи с уместно движение. Петък е малко ядосан, само че не е неприятен.Уикендът също ще премине яростно за мнозина. Делниците ще са сполучливи, само че ще е добре в случай че сте по-сдържани.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Период на прогрес

С нови сили ще се отдадете на професионалната си работа. Все още не може да се твърди, че колелото на триумфа се е завъртяло с цялостна мощ и се реализирате безупречно, тъй като новата седмица дава изясненост за доста старания и за мъчителни триумфи, само че по-важното е, че напредъкът е налице. През сегашния интервал вашата найважна цел е да действате упорито за стабилизацията си. Петък и уикендът приказват за проблеми в дома и обществото. Делниците, без четвъртък се оказват раздвижени, само че и нервни.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Начало на стабилизация

Събитията и налагащите си промени ще се отразят по друг метод на професионалната ви реализация, персоналните взаимоотношения и най-много в интимния ви живот. Мнозина от зодията са вперили взор напред с вярата най-накрая да видят светлина в далечината и това в действителност ще се случи през дните на сегашния интервал. Разкриващите се благоприятни условия са многопосочни – от реализация в мечтана делова сфера до обществена и професионална стабилизация. През сегашния стадий в действителност се разпростират мечтани промени. Петък е неуместен заради нарасналото ви напрежение. Събота ще затрудни мнозина, а неделя е сполучлива. През делниците се владейте покатегорично.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР